sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Takaisin kotiin

Saavuimme Jyväskylään tänään klo 9:30 aikoihin. Takana oli n. 40 tuntia matkustamista, Aucklandista Sydneyyn, Sydneystä Hong Kongiin, Hong Kongista Helsinkiin ja Helsingistä autolla Jyväskylään. Autossa, junassa ja lentokoneessa sai istua riittävästi.

Hong Kongissa oli koneen vaihdossa sen verran aikaa että hyppäsimme lentokentältä junaan joka vei meidät keskustaan. Sieltä ajoimme maanalaisella Victoria-puistoon jossa meidän ei oikeastaan pitänytkään käydä. Olisimme halunneen mennä Victoria Peakille, mutta asemalla ollut henkilö neuvoikin meidät Victoria Parkiin. Palasimme keskustaan ja kiertelimme vähän katuja Hong Kongin illassa.






Australian ja Uuden Seelannin reissumme sujui kaikin puolin hyvin. Saimme olla terveitä, eikä mitään ylimääräisiä ongelmia tullut vastaan. Saimme nähdä ja kokea enemmän kuin odotimme, joten matkan voi sanoa onnistuneen yli odotusten. Ajoimme autolla Australiassa 5.580 km ja Uudessa Seelannissa 1.750 km, joten autolla matkustamista tuli viiden viikon aikana kohtuu paljon. Vuokra-auto antoi kuitenkin vapauden mennä minne vaan oman aikataulun mukaisesti, joten se oli ehdottomasti paras vaihtoehto liikkumiseen. Molempia maita voi suositella matkakohteeksi muillekin ja varsinkin Australiasta jäi sellainen fiilis että tänne voisi tulla uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti